East Area Panel Agenda - November 2020

Meeting will be open 30 minutes before start. Anyone requiring help joining the meeting can contact the Community Engagement Team for assistance.

1 14:00	Welcome Apologies & Introductions 5 minutes	Verbal
2 14:05	Chairs Communications 5 minutes	Verbal – Chair
3 14:10	Minutes from Previous Meetings 5 Minutes	Verbal and Minutes in Papers
4 14:15	Good News From Residents Groups 10 Minutes	Verbal
5 14:25	Citywide Residents Question Time 30 Minutes	Answers to Residents Questions
6 14:55	10 Minute Break	
7 15:05	Reports going to Housing Committee 5 Minutes	Verbal
8 15:10	Tenant and Leasehold Engagement Strategy 25 Minutes	Sam Warren Verbal + Report Attached
10 15:35	Estate Development Budget Update 20 Minutes	Kay Atherton, Keith Perry Verbal + Report Attached
11 15:55	АОВ	Verbal
- End -		